algemeen nieuws

Seizoensverslag Hb Aspiranten Kampioenen 2009
Categorie: Wedstrijdverslagen Honk-Softbal

Nou, laat ik eens beginnen met dat we kampioen zijn geworden. Dit is de eerste keer dat ik zelf kampioen ben geworden en dat ging best wel makkelijk. We hadden in het begin eigenlijk helemaal geen tegenstand en wonnen bijna alles met uitslagen van bijvoorbeeld  24-3. Volgens mij was de meeste tegenstand, die we kregen van de Sparks en dat was in een oefenwedstrijd.

Boven van links naar rechts Arjan, Drake, Henry, Christiaan, Bram, Alfred, Rutger, Jorn, Fransisco Onder van links naar rechts Kevin, Taeke, Devano, Jeremy, Nick, Denzel, Quincy
Boven van links naar rechts
Arjan, Drake, Henry, Christiaan, Bram, Alfred, Rutger, Jorn, Fransisco
Onder van links naar rechts
Kevin, Taeke, Devano, Jeremy, Nick, Denzel, Quincy

Ik vind dat we dit seizoen goed als team hebben gewerkt, maar voor volgend seizoen moeten we nog heel wat dingen verbeteren, want fouten maken we nog steeds te veel.

In de loop van het seizoen kwamen er ook een paar nieuwe jongens bij (Rutger en Denzel). Dat is heel gunstig voor ons team, want volgend jaar gaan we dubbele wedstrijden spelen en dan hebben we meer spelers nodig. Ook heeft Devano van de pupillen bijna het hele seizoen bij ons ingevallen; hij komt volgend jaar ook bij ons spelen.

De laatste wedstrijden voor het kampioenschap waren eigenlijk de leukste en de beste wedstrijden. We kregen wat meer tegenstand.

Bij de afsluiting werd Quincy uitgeroepen tot MVP; hij is op alle posities inzetbaar en heeft een goede invloed op het team. Henry mogen we ook niet vergeten als best pitcher. Man, wat kan die gast gooien!! Ik, Bram, kreeg uiteindelijk de prijs voor beste slagman. Ik heb aan het einde van het seizoen 4 homeruns geslagen! Ik ben best trots op mezelf, maar de rest van het team heeft natuurlijk het hele seizoen heel goed gepresteerd. Dankzij de goede coaching en training van Drake, Fransisco en Dave hebben we onszelf goed ontwikkeld en zijn we klaar voor een hogere klasse.

Namens aspiranten honkbal,
Bram Busker

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route