algemeen nieuws

Nieuwjaarswedstrijden 2010 in een winter wonderlandschap
Categorie: Algemeen

Nieuwjaarsdag 2010, 12.00 uur, een prachtige witte deken ligt over de velden en de winterzon maakt er een prachtig plaatje van. Het is een drukte van belang op het Alcmaria complex. Om half een starten de ouder kind wedstrijden. Onder leiding van organisator en wedstrijdleider Ron Stadegaard, spelen 8 teams (bijna 70 ouders en kinderen) hun wedstrijden op de besneeuwde velden. Na anderhalf uur voetballen begint bij de ouders de tol van de voorgaande dagen zichtbaar te worden, waar de kinderen nog wel verder willen. Gelukkig voor de ouders staan de volgende voetballers al klaar om te starten. Weer een prachtig evenement, de opstart tot een mooi en sportief jaar voor Alcmaria.

een mooi plaatje

Wat een groep!

Even over tweeën, De huidige selectie, gaat onder leiding van scheidsrechter Johan Gunst de confrontatie aan met oud Alcmaria (3e ).Iedereen is toch wat nerveus na de wedstrijd van vorig jaar. De scheidsrechter was reeds bedreigend gebeld vooral geen strafschop aan die €œoudjes€ te geven. Het liep wat anders, de besneeuwde ondergrond was iets te veel voor de toch wat strammere spieren van de €œoudjes€. De wedstrijd eindigde in een 6-0 overwinning voor Alcmaria I. Plezier was er en daar gaat het om.

Ron stopt de inzet van Bert

Een mooi stel

Kwart over drie de volgende wedstrijden staan op het punt van beginnen. Nu zijn het de mannen van oud oud Alcmaria I tegen oud zaterdag I. Er ontspint zich een prachtige strijd en de mannen laten zien nog een aardig balletje te kunnen trappen. Na een uur vindt scheidsrechter Dirk van de Pol bij een stand van 1-2 voor oud zaterdag I het genoeg. Men wil hardlopend naar de al startende receptie.

gevaar voor het doel van oud oud Alcmaria I

Vooral niet te dicht bij de sneeuw......

Gelijktijdig werd in de hal de strijd tussen zaterdag I en zaterdag II afgewerkt. Ook hier was het een drukte van belang. De uitslag is niet doorgekomen, maar het plezier spatte er van af en daar doen we het toch voor.

Ook in de hal een drukte van belang

Wakker? Nou.....

Al met al een prachtige winterdag, je kunt je geen beter begin van een nieuw jaar voorstellen, PROOST€¦.

 

VOOR ALLE FOTO'S KIJK OP DE FOTO SITE

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route