Alcmaria MB2 geeft Jong Holland MB1 geen kans 6-1
Categorie: Jeugd nieuws

Vandaag de lastige uitwedstrijd  tegen Jong Holland MB1. Het was wel weer tijd dat er gespeeld werd na 3 weken geen wedstrijd gespeeld te hebben. Valerie wilde ook graag spelen zodat we niet te veel meer zouden missen.Het was 13.15 uur en er stonden weer klinkende namen op het veld .Door een aantal blessures was de hulp ingeroepen van een aantal MB1 meisjes. Zoals we dat ook doen in de MB1 als er te kort is dan komen er speelsters bij uit de MB2.De opstelling was veelbelovend en dat de wedstrijd begon was het een sterk aanvallend Alcmaria die het heft in handen nam  en druk zette op de verdediging van Jong Holland.

Het was na 15 minuten dat Melissa op links langs de verdediging vloog en met een bekeken schot de 0-1 aantekende. Alcmaria zette door en de druk bleef aanhouden.

Jong Holland speelde zeker niet slecht en kreeg een mooie kans op de 1-1 maar de bal ging via de lat en grond en kwam in de handen van Patricia terecht. Het schot was hard en prachtig maar het geluk zat niet mee. Chantal deed het aan de andere kant en u begrijpt het wel, de bal vloog de linker kruising in en keepster Pascalle had geen schijn van kans. Ze keepte heel goed maar hier was weinig tegen te doen en toen Demi ook nog  met een afstand schot de bal erin schoot was het pleit beslecht. Jong Holland was niet bij machte om het Alcmaria geweld tegen te houden en nog voor de rust werd de 0-4 al neergezet.

Na de rust hielden Jong Holland het redelijk dicht en Sabrina was lastig om voorbij te komen.

Dat de 1-4 werd gescoord was een kleine miscommunicatie achterin maar er werd ook nog 2 x gescoord door Alcmaria en als alle kansen waren benut dan was de score zeker flink opgelopen maar het was goed zo .

Dirk bedankt voor het vlaggen weer en Valerie gefeliciteerd met deze overwinning.Einduitslag 1-6.