Alcmaria Victrix wint van KGB 3-1
Categorie: Senioren nieuws

Onder kunstlicht werd zondag de wedstrijd Alcmaria Victrix tegen KGB afgewerkt.. In de eerste helft gutste de regen naar beneden, gelukkig werd het in het tweede bedrijf droog. De thuisblijvers kregen zondag ongelijk. Alcmaria speelde een prima pot en won geheel terecht met 3-1.

Alcmaria startte gelijk goed en zette KGB onder druk. Grote kansen leverde dit niet op maar de mogelijkheden om te scoren waren er wel, het geluk on de afwerking ontbrak alleen. Vlak voor de rust was het wel raak. In eerste instantie kopte Mark op de lat, maar in de rebound was Mark de enige die oplette en tikte de bal alsnog in de goal. Zou dit door zijn nieuwe voetbalschoenen komen??

Na de thee was het Alcmaria dat de klok sloeg. Via goed voetbal werd KGB bij vlagen weggespeeld, maar de vele grote kansen die ontstonden werden niet benut. Een gouden voetbalwet €œwanneer je zelf niet scoort is het de tegenpartij die het wel doet€. Ook nu was deze weer van kracht. Uit het niets verdween de bal in het Alcmaria goal. Gelukkig was het onze grensrechter die wel oplette en de goal in samenspraak met de scheidsrechter liet afkeuren.

Vlak hierna was het wederom Mark die een prachtige aanval over veel schijven nu wel afrondde. ( zie drieluik onder aan deze pagina ). Door de benen van de keeper schoof Mark de bal in de goal.

De weerstand van KGB leek gebroken en de kansen bleven komen. Een prachtig schot van Rachid betekende de 3-0. Helaas voor onze keeper Leon, was de concentratie hierna even weg en kon KGB de ere treffer nog scoren. Al met al een prima wedstrijd en dat biedt hoop voor de toekomst.