algemeen nieuws

Alcmaria verliest in derby van Vrone 1-2
Categorie: Senioren nieuws

Alcmaria speelde zondag thuis tegen Vrone, een derby. Daar het €™s morgens slecht weer was viel de publieke belangstelling wat tegen, zeker gezien het feit dat het in de loop van de middag best aardig werd. Beide teams begonnen afwachtend, het was immers de eerste keer dat beide verenigingen in competitie verband tegen elkaar speelden.  Na een misverstand in de Alcmaria defensie was het Vrone dat met een kopbal de score opende. Hierna was het balbezit voor Alcmaria dat probeerde een gat in de verdediging van Vrone te vinden en Vrone, dat counterde. Ruststand 0-1.

 

Na de pauze zette Alcmaria aan om de gelijkmaker te forceren. Alcmaria was wel meer in balbezit, maar kwam niet tot echte kansen. Een mooie individuele actie van Mark Leering bracht uitkomst. Een schot met links zeilde schitterend de linker bovenhoek in, 1-1. Hierna dacht iedereen dat Alcmaria het heft in handen zou nemen, maar de Alcmarianen kwamen eigenlijk nooit echt tot gevaarlijke aanvallen. Sterker nog in de counter scoorde Vrone opnieuw. Ondanks verwoede pogingen bleef de stand, heel teleurstellend op 1-2 staan.

 

Zondag speelt Alcmaria weer thuis. Dan de eerste wedstrijd van de terugronde tegen KGB. De eerste wedstrijd werd door Alcmaria voor de poorten van de hel met 1-2 gewonnen. Mannen kom op en laat zien dat het vorige week een vergissing is geweest

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route