A1 wint stadsderbij tegen AFC'34 A1 3-1
Categorie: Jeugd nieuws

Zondag speelde onze A1 de stadsderby tegen AFC€™34 A1. Het, ondanks de regen talrijke publiek, kreeg een mooie wedstrijd voorgeschoteld.  AFC, hier en daar wat versterkt, kwam al in de eerste minuut op voorsprong. Hierna dachten de mannen van de Robonsbosweg dat het wel een makkie zou worden, maar kwamen bedrogen uit. Alcmaria stroopte de mouwen op en gaf AFC goed partij.

In de tweede helft, de regen was gestopt en Alcmaria ging vol in de aanval om de gelijkmaker te forceren. Uiteraard met het gevaar een counter om de oren te krijgen, maar de verdediging was en bleef geconcentreerd voetballen en gaf bijna geen kans weg.

Ongeveer tien minuten voor tijd was het dan ook terecht Alcmaria dat met een kopbal uit een corner scoorde. AFC ging steeds vaker in de aanval en kreeg uiteindelijk de deksel op de neus. Vlak voor tijd scoorde Alcmaria ook de 3-1 nog. Al met als een terechte overwinning.