algemeen nieuws

C1 verliest maar likt steeds beter te gaan voetballen
Categorie: Jeugd nieuws

C1 speelde zaterdag om 16.00 uur op het A veld tegen Reiger Boys. Toch heeft het wel wat een wedstrijd onder kunstlicht. Alcmaria startte goed en bood goede weesrand aan Reiger Boys. DE beste kans was ook voor Alcmaria. Helaas ging het schot van Hau Sing onderkant lat het doel weer uit.

In 2 minuten voor de rust vergooide Alcmaria de wedstrijd twee goals in twee minuten en het rustsignaal bij 0-2. Toch zonde dat elke keer persoonlijke fouten de doorslag moeten geven. Na de thee ging Alcmaria met de wind in de rug op zoek naar de aansluitingstreffer. Vaak verzandde het echter te veel in gebrei in plaats van op de goal te schieten. In een counter liep Alcmaria tegen de 0-3 op.

Toch bleven onze mannen voetballen en op zoek gaan naar de goal. Deze viel een kwartier voor tijd 1-3. Een werkelijk prachtig schot van Hau Sing. Vlak hierna viel ook de 2-3 wederom van Hau Sing. Alcmaria trok met man en macht in de aanval, maar gaf daardoor achterin ruimte weg. Vlak voor tijd werd het dan ook uit een counter 2-4. Mannen jammer, maar jullie hebben laten zien te kunnen voetballen en geven niet op. Prima!

Helaas is de kwaliteit van de foto's wat minder, maar dat was het licht ook.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route