D1 veel beter dan tegenstander,maar verliest wel.
Categorie: Jeugd nieuws

D1 moest tegen de onderste, Foresters. Op vrijdag werd er al niet sterk getraind. Ondanks de waarschuwingen van de technische staf, zette dit zich voort in de wedstrijd. Alcmaria begon slapjes, maar was desondanks voetballend veel beter dan de tegenstander. Een fout in de achterhoede werd vlak voor rust door Foresters goed afgestraft en de ruststand werd zo 0-1.

Zouden de mannen nu wakker zijn? Met meer elan werd de tweede helft begonnen, maar nu zat het geluk ook niet mee. Ja,geluk moet je afdwingen en gewoon vanaf het begin goed starten en zeker een tegenstander niet onderschatten. Een bal tekort terug gespeeld op de keeper en een 0-2 achterstand.

Alcmaria gooide nu alles op alles en zette Foresters met de rug tegen de muur. Tim loopt door de defensie en wordt gehaakt, maar de scheidsrechter zag er geen strafschop in. Ook Wadson kreeg geen strafschop na een prachtige actie. Kortom alles zat tegen. Schoten net naast en net over. Laten we hopen dat het voor de mannen een les is geweest. Onderschat nooit een tegenstander! Volgende week berdos uit, dan moet het beter.