C1 in de duisternis hard onderuit bij Koedijk
Categorie: Jeugd nieuws

Om drie uur voetballen bij Koedijk. De regen kwam met bakken naar beneden. Een scheidsrechter in geen velden of wegen te zien. Kinderen die ijskoud schuilen in de dug out van de softbal. Om 3 minuten voor half vier komt de scheidsrechter en vijf over half vier mag er eindelijk gevoetbald worden.

Na vijfminuten een 3-0 achterstand. Hierna gaan de mannen van Alcmaria goed voetballen en hebben ze kans op 2, 3 goals, maar deze gaan er niet in, helaas. In de 3e en 4e minuut van de blessuretijd scoort Koedijk de vier en vijf nul.

Na de thee, het blijft regenen, probeert Alcmaria van alles,maar de tegenstand en de scheidsrechter hebben andere ideeën. Veertig vrije trappen tegen en over de hele wedstrijd EEN voor. Ook in de tweede helft vijf minuten blessuretijd!. Eind uitslag 12-0. Het was donker ook. Zes uur weer bij Alcmaria. Ondanks het feit dat de mannen erg hun best hebben gedaan, geen leuke middag. Gezien de werklust van jullie ben ik alleen van overtuigd dat he volgende week een heel stuk beter zal gaan.