algemeen nieuws

Mutaties bij de afd. Honk- & Softbal
Categorie: HonkbalSoftbal

Ledenmutaties afdeling Honk- & Softbal Alcmaria Victrix per 1-11-2009

Zoals ieder jaar zijn er weer veel mutaties in het ledenbestand van Alcmaria Victrix afdeling Honk- & Softbal. Per saldo blijft het ledental stabiel rond de 270 leden. 

Bij Dames 1 vertrekt er niemand, nieuw zijn Nadia Bron ( Pirates) en Noemie Brandjes (Zuidvogels) en Beau van Gelder ( Olympia), zij spelen allen in het Nederlands Cadetten team en maken nu de overstap naar Alcmaria om voor een plaats in Dames 1 te gaan.
De Coaching Staff ( Carola Untied & Gonny Farley) kunnen volgend jaar over een brede selectie beschikken. 

Ook is de groep meiden van Herons die al in het combo team AV/Herons speelden nu compleet overgegaan naar Alcmaria met ook de coach Peter van Dalen. Van Double Stars komt Jorien Meijer, zij heeft een jaar in Amerika gespeelt en gaat nu ook proberen een plek in de selectie te bemachtigen. 

Bij de afdeling Honkbal vertrekken, Justin Haller & Dave Tromp jr. naar Double Stars, Erik Jan Lind gaat bij Hoofddorp Pioniers 3 spelen en Dito de Jongh bij de rookies van Kinheim.

Rene van Veen, Neomar Matheu, Andrew Harcourt en Eric van Soest zoeken hun roots bij Cromtigers weer op. Gestopt zijn Jurgen Norg en Alvarez Rodriques. 

Jeroen de Haas, Andre Boekel, Allard Jan Schoemaker, Wouter Knop en Ruben Bakker komen allen over van Herons om onder leiding van Lisandro Tromp en Dennis Blom in de 1e klasse te proberen toch weer een stapje hoger te komen. Sven Honing maakt promotie van het 2e naar het 1e team. 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route