D1 wint ook bij Reiger Boys 3-4
Categorie: Jeugd nieuws

De wekker ging, de klok stond op kwart voor zeven. Buiten kletterde de regen tegen de ramen en het was nog aarde donker. Binnen enkele huizen in Alkmaar werden de mannen echter al geprepareerd voor de €œnacht€ wedstrijd uit tegen Reigerboys. Half acht verzamelen en om kwart voor negen spelen. Bijzonder was het daarom toch dat er 15 opa€™s, oma€™s, vaders en moeders waren. De jongens bleken wel wakker te zijn. In een heel goede eerste helft werd reiger Boys op een 0-4 achterstand gezet met soms oogstrelend voetbal. De keeper begon al hoge ballen te pakken en voorin werden er kopgoals gescoord. Nog voor de thee werd het 1-4. De tweede helft gaven de mannen van reiger Boys nog eens gas en werd het lastig. Het verschil tussen eerste en tweedejaars werd nu duidelijk in kracht. In een spannende tweede helft wisten de mannen echter de winst mee naar Alkmaar te nemen en was de eindstand 3-4. Je kunt zeggen wat je wilt, maar er gebeurd altijd wat bij de D1. Zaterdag weer een thuiswedstrijd en dan het omgekeerde van afgelopen zaterdag. In plaats van heel vroeg spelen we nu heel laat namelijk om 16.00 uur. Ook weer eens leuk.