C1 maakt indruk, maar gaat ten onder bij koploper
Categorie: Jeugd nieuws

C1 speelde tegen de koploper HSV C2, deze mannen hadden nog geen punt verspeeld. Het zou dus een zware wedstrijd worden waarbij de kansen voor onze mannen op winst niet groot zouden zijn. Hoe anders verliep de wedstrijd. Alcmaria was zeker niet de onderliggende partij en voetbalde heel goed mee. Zeker in de eerste helft waren de kansen op een doelpunt voor Alcmaria. één ding werd echter vergeten, het schieten op de goal. Cruijff zei ooit al; Als je niet schiet kun je ook niet scoren. Twee uitvallen van HSV en twee persoonlijke fouten waren de oorzaak van een 2-0 ruststand. Ook de tweede helft tegen de wind in was Alcmaria niets minder dan de tegenstander, maar kreeg de bal er niet in. Dat het in de blessuretijd nog 3-0 werd is alleen voor de statistieken. Alcmaria heeft een puike wedstrijd afgeleverd en wanneer de mannen zich zo blijven ontwikkelen, wordt de rest van het seizoen nog erg mooi. Mannen doorgaan zo, alleen €¦. SCHIETEN op die goal.