Alcmaria MB2 toont wilskracht maar verliest 2-4
Categorie: Jeugd nieuws

Alcmaria MB2 - Kolping Boys MB1   2-4

Vandaag een thuiswedstrijd tegen Kolping Boys MB1.Een sterk team en ook goed om tegen te spelen.Valerie en haar meiden waren er klaar voor en er waren 3 wissels dus een volle bak weer.De Mb2 is een team in wording en dus zullen ze ups en downs mee krijgen.
De eerste helft op een zeer winderige dag was tegen de wind in en Kolping zette druk op onze verdediging.Katerina ,Dorien en Renee vormden samen de achterhoede en met de betrouwbare Patricia was het daar in orde.Kolping wist echter 3 x toe de defensie te omzeilen in de eerste helft en scoorde daardoor ook de 0-1,0-2 en de 0-3.

Kolping zeer sterk

Marleen ,Kyra  en ook Jamie-Lee hadden het zwaar en Marissa en Cansel waren met Melissa hard aan het werk op het midden.Denise,Kim ,Francis en Danielle werkten uit alle macht om het tij te keren voor de Mb2.Kolping had een paar sterke speelsters in de gelederen en  konden ons offensief tegen houden tot de rust.
Na de rust een ander Alcmaria op het veld.Duels werden steeds meer gewonnen en de drang naar voren toe zorgden er ook voor dat Kolping meer ruimte kreeg en een schot van 20 meter belande over Patricia heen en keken we tegen een 0-4 achterstand op.

Kolping weer in de aanval

.Het was Alcmaria dat in deze fase voor alles ging en dat resulteerde in een mooi pass op Kim die de keepster van Kolping kansloos liet en de 1-4 stond op het scorebord. Publiek wild en het smaakte naar meer.Nog geen 4 minuten later was het weer Kim die op aangeven vanuit het middenveld de bal onder controle weer erin schoot en de blijdschap was helemaal terug in het team.

Kim scoort de 2-4

Kolping voelde aan dat een 3de tegengoal funest zou zijn en zette alles op alles om onze meiden tegen te houden.De tijd was er niet meer en de goed leidende scheidsrechter Dirk floot af en konden we toch met opgeheven hoofd het veld af gaan.Goed gewerkt dames en jullie hebben karakter getoond de 2de helft.