Alcmaria 1 komt te kort tegen FC Den Helder 0-2
Categorie: Senioren nieuws

Zondag speelde Alcmaria thuis tegen FC Den Helder. Alcmaria geteisterd door schorsingen en blessures kon lang niet in zijn sterkste samenstelling aan de start komen. Het was dan ook Den Helder dat het beste begon en na 13 minuten na een fout is de Alcmaria defensie op 0-1 kwam. Hierna heeft Alcmaria de hele verdere wedstrijd tegen de achterstand aangekeken en geprobeerd de gelijkmaker te produceren. Vlak voor tijd was het Mike Stoop die de kruising raakte maar verder kwamen onze mannen niet. Barry de Lange maakte in deze wedstrijd zijn debuut en deed dit erg goed, mooi voor de toekomst. Helaas werd het in de blessuretijd nog 0-2 in een counter. Ook jammerlijk is dat we weer zo veel gele kaarten opliepen, dat zal echt anders moeten mannen, zo kan het niet meer.