C1 tikt Hugo Boys van de mat 4-0
Categorie: Jeugd nieuws

C1 speelde zaterdag tegen Hugo Boys C1. Tegen de storm in voetbalde Alcmaria de eerste helft heel goed en tikte De mannen uit de Noord helemaal weg. De ruststand was dan ook 3-0. Na de thee met de wind mee was het wat lastiger maar Alcmaria bleef de overhand houden. Na 10 minuten in de tweede helft was het wederom raak, 4-0. Hierna gebeurde er iets dat de omstanders en zeker de spelers nog nooit hebben meegemaakt. Een aanval van Alcmaria eindigde bij de keeper. De spits van Alcmaria kwam in aanraking met de keeper. Een vrije trap voor Hugo Boys, maar de keeper vond dit niet genoeg en probeerde onze spits te slaan. De scheidsrechter zag dit en stuurde de keeper van het veld. De leider van Hugo Boys vond dit onterecht en haalde al zijn spelers van het veld, rende naar het wedstrijdsecretariaat en verscheurde het wedstrijdformulier. Niet echt een goed voorbeeld voor de kinderen lijkt mij. Gelukkig waren onze mannen zo blij met de overwinning dat zij niet veel van alle commotie naderhand hebben meegekregen. Volgende week gaan we weer lekker voetballen en kijken of we de goede reeks kunnen voortzetten. Deze ouder heeft in ieder geval genoten van jullie spel.