algemeen nieuws

Alcmaria MB2 haalt weer een punt binnen!!
Categorie: Jeugd nieuws

Melissa met een kans

Vandaag de uitwedstrijd naar Blokkers toe.De MB1 was er al geweest in de beker en nu mocht de MB2 in de competitie tegen het MB1 team van Blokkers aantreden.
Het weer was prachtig en goed om te voetballen.Vandaag geen speelsters extra erbij van de MB1.Het is een compleet MB2 gehalte vandaag en nu was het ook goed om te zien of zij inderdaad samen nu ook het spel kunnen maken.
Met een hele korte warming-up als voorbereiding was het na de opstelling de aftrap.
Gelukkig waren er weer ouders bereid gevonden om mee te gaan waarvan hulde.Valerie had de opstelling al helemaal klaar en kon de wedstrijd beginnen.

Kim en Denise in controle

Het spel golfde op en neer met Blokkers meer in de aanval dan Alcmaria.Wij waren nog zoekende in deze en kleine kansen kwamen er zeker voor Blokkers. Katerina met met patricia zeker een sta in de weg en dat resulteerde in dat het gehele team als een blok ging spelen met af en toe een uitval.marleen werkte zich samen met Dorien een slag in de rondte om alle aanvallers uit onze 16 te houden en Jamie-Lee en Marissa knokten zich samen om de bal weg te krijgen. Cansel en Kyra hielden overzicht op het middenveld en Melissa ,Kim en Denise stonden voor op scherp.Het was een bal van Francis die Melissa in staat stelde om alleen op de keepster van Blokkers af te gaan maar hun rechtsachter was heel sterk en kon de bal diverse keren tegen houden.
Het spel ging over en weer en beiden ploegen kregen kansen maar Patricia was heel goed vandaag en kwam ook zeker over.Alles pakte ze en het vertrouwen groeide met de minuut.

Patricia was heel erg goed 


Na de welverdiende rust was het echter een heel ander spelbeeld wat het publiek kon gaan boeien.Alcmaria koos voor de aanval en nu was het Blokkers die achteruit moest gaan spelen.

Cansel en Danielle op dreef
Veel kansen over en weer maar het lukte beide teams niet om te scoren.Een schot op de lat van Jamie-lee,een paar keer 1 op 1 maar het net wilde niet bollen. Patricia hield wederom haar doel weer schoon en Valerie vond een overwinning verdiend maar het feit dat er niet werd verloren was een winstpunt vandaag.Henri had zijn handen vol met blessures en Frank als super vlagger maakte het team compleet.Op eigen kracht waren ze zo ver gekomen en dat was het winstpunt vandaag. TOP meiden weer.

Einduitslag 0-0

volgende week thuis tegen Kolping Boys MB1

 


 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route