algemeen nieuws

NTK ook te zien bij Z@ppsport, wil jij naar Zuid Afrika?
Categorie: Algemeen

Het NTK-organiserende voetbalbureau Sportpartners is door de TROS gevraagd om een Zappsport-voetbalteam te gaan samenstellen onder de naam €˜The road to South Afrika€™.

Zappsport is voor de jeugd het meest populaire en meest bekeken sportprogramma dat iedere zaterdag én zondagmorgen door de publieke omroep wordt uitgezonden.

 

Iedere zaterdag en zondag komen er promofilmpjes van het NTK bij Zappsport die worden voorzien van commentaar door presentator Ron Boszhard.

Daarin wordt er reclame voor het NTK 2009 gemaakt om kijkertjes te laten inschrijven voor het NTK 2009 €˜bij jou in de buurt€™.

Deze filmpjes komen tot aan de NTK-finaledag van 1 november op TV.

 

Tijdens de finaledag zullen wij 20 (er blijven er uiteindelijk 16 over) getalenteerde spelers van 11-12 jaar gaan selecteren die in het Zapp-voetbalteam gaan strijden om naar het WK 2010 in Zuid-Afrika te mogen.

Dit op kosten van Volkswagen (initiatiefnemer en hoofdsponsor van dit Europese voetbalproject).

 

Zo gaat Zapp bijvoorbeeld in de twee NTK-weken op verschillende NTK-locaties filmen om impressies op te doen. Ze gaan natuurlijk ook op de finaledag filmen.

 

Maar ook na 1 november is het nog niet afgelopen.

Dan wordt het geselecteerde 11-12 jarige spelers van het Zapp-voetbalteam gevolgd tijdens de trainingen.

Twee maanden lang wordt ook dit ieder weekend tweemaal uitgezonden.

Het Zapp-voetbalteam gaat uiteindelijk op 30 december de finaleronde voetballen en dan zal blijken wat het eindresultaat zal zijn.

 

Kortom, misschien wordt er ook bij u op de club gefilmd of worden er één of meerdere spelers bij uw club geselecteerd om in het Zapp-voetbalteam te gaan spelen.

 

 

Zappsport: zaterdag 08.35 - 08.55 uur en zondag 08.40 - 09.00 uur.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route