Alcmaria MB2 wint van Limmen MB2 3-0
Categorie: Jeugd nieuws

Eerste wedstrijd van de MB2

Het was zo ver ,de eerste wedstrijd voor de MB2 en ook nog thuis.De tegenstander was Limmen MB2 en dus en goede tegenstander om tegen te beginnen.Valerie is de coach van de Mb2 en ook voor haar vandaag dus een belangrijke dag .Er waren genoeg meisjes voor vandaag.Renee en Dorien en Francis waren er niet maar Cathy,Chantal en Marleen en Rosalie gaven ondersteuning voor het team.Met Dirk als scheidsrechter en Joshua als vlagger begonnen we iets onwennig aan de wedstrijd.Na 15 minuten was het Chantal die voor de 1-0 zorgde en dat was ook verdiend op dat moment.Limmen speelde goed en vooral hun rechtsbuiten was er een om in de gaten te houden.Marleen deed dat heel goed.Limmen speelde goed verder en we gingen de rust in met een voorsprong.De 2-0 kwam van goed doorgaan van Denise en zij wist het net te raken.Heel goed hoor.

Marissa in aktie

Cansel speelde ook haar eerste wedstrijd en het team groede in het spel .Kim was het die na een paar akties de goed keepende Kirsten van Limmen kon verassen en de 3-0 stond op het scorebord.

Kim scoorde de 3-0
Met nog 10 minuten te gaan was het  de wedstrijd goed uitspelen en hoewel Limmen ook probeerde was het Alcmaria die de wedstrijd winnend af ging sluiten.