Alcmaria MB1 wint ook laatste poulwedstrijd tegen Blokkers MB1 11-0 !
Categorie: MA1

Vandaag de laatste poulewedstrijd in onze bekerstrijd.Blokkers MB1 was de laatste  tegenstander in onze eerste pouleronde. Zo begonnen we tegen de wind in.
om 15.00 was de start van de wedstrijd en vandaag was Rosalie ziek.Kyra was vandaag mee en zeker ook zou ze spelen.Met de bekende opstelling van de afgelopen 2 wedstrijden Het was een moeilijk begin en de wind was heel krachtig en maakte ons spel moeilijk.
We kregen vele kansen en dat was al heel goed .Blokkers was goed bezig en kreeg kleine kansen.Na 25 minuten was het Kim die de score opende. Cathy speelde scherp en gaf Kim de beslissende pass om de 2-0 te scoren.Het spel was niet goed genoeg maar de 2-0 telde.
Na de rust was het Alcmaria die fel doorspeelde en Blokkers steed meer naar achter drong en voor iedereen het in de gaten had scoorde Kyra op een aparte manier de 3-0.Blokkers was gebroken en we liepen uit na 11-0 en dat was nog even in 25 minuten klaargespeeld.
Sanne en Lotte zeer op dreef met Kim en Kyra voorin .Mayra en Bodine en Chantal speelde met Robin heel goed op het midden.Demi,Marleen,Dorien,Nina,Cathy en Teo hielden de 0 achter.
Trots als trainer en zeker ook de vele ouders die mee waren weer erg bedankt en Valerie en John voor het vlaggen vandaag.
Het was een mooie dag zo weer...proficiat dames..