algemeen nieuws

Alcmaria moet genoegen nemen met 3 - 8 nederlaag.
Categorie: Honkbal Heren 1


 

Alcmaria  moet genoegen nemen met een 3 - 8 nederlaag.


Orioles toverde voor vandaag weer Brendan Schoemaker te voorschijn om Alcmaria kort te houden, en wederom gooide hij een complete game. Dito de Jongh moest de Alkmaarse thuisplaat verdedigen en deed dat met verve. Via Ludrick Pieter opende Alcmaria de score

1 - 0, kwam onverdiend binnen door gw, een beste glipper van de werper en een vk. Orioles nam in de 1e 3 de leiding door 2 x te scoren, 1 - 2. Deze stand werd in de 1e 6 omgebouwd tot 1 - 6, er ging nogal wat fout aan Alkmaarse kant. Ook werd Rene van Veen gebracht om Orioles af te stoppen, dat wilde pas na 3 punten op een beste fout van het outfield.

Zelf wist men nauwelijks meer een scorekans te fabriceren, Brendan Schoemaker werd gelijk 5 pas van zijn no-hitter afgeholpen door een bloop single van Junior Barry. In de 1e 7 liep Orioles uit naar 1 - 8. Gelijk 9 werd het fraaie scorebord weer eens aan de Alcmaria kant bediend, Rob v.d. Kamer en Marco Hoogeland tilden de stand naar 3 - 8 maar verder liet Orioles het niet komen. Stevig op de laatste plaats in de 1e klasse, dat had niemaned verwacht. Er is nog een ontsnappingsroute mogelijk, maar dan moet alles vanaf heden gewonnen worden, inclusief de wedstrijden uit de play-down serie.
 

Box score

 

Orioles               0-0-2-0-0-4-2-0-0

Alcmaria            0-1-0-0-0-0-0-0-2

Werpcijfers;

Alcmaria

Dito de Jongh (5.2)               1-5-7-2

Rene van Veen (3.1)             0-1-3-3

Orioles

Brendan Schoemaker (9)       6-4-6-2

 

Slaggemiddelden;

Ludrick Pieter & Junior Barry .333, Marco Hoogeland, Ruud de Vries & Bobby van Duuren .250 & Lisandro Tromp .200.

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route