algemeen nieuws

Heren 2 start moeizaam
Categorie: Honkbal Senioren nieuws

WSB pakt na vakantie direct de gewenste koers

door Arnoud Heins. maandag 27 juli 2009 | 02:09 | Laatst bijgewerkt op: maandag 27 juli 2009 | 02:14

APELDOORN; - WSB heeft de korte zomervakantie meer dan uitstekend verteerd. De Apeldoornse honkballers lieten tijdens de hervatting van de competitie weinig heel van Alcmaria Victrix 2: 13-3. Een goede slag als het gaat om de eindklassering in de tweede klasse: ,,We willen achtste of negende worden'', zei speler/coach Tim Nieuwkerk. Wat die positie betreft ligt WSBop koers.
Het wisselde door de zege namelijk stuivertje met de ploeg uit Alkmaar, die nu op de tiende stek bivakkeert. Toch kwam de thuisploeg aanvankelijk moeizaam op stoom. ,,Onze werper, Mark Bosman, begon wat weifelend. Maar daarna gooide hij een berewedstrijd. Zoals-ie eigenlijk altijd doet. We liepen eenvoudig uit naar 5-0 en 7-0.''

Niet alleen werpend kwam WSB goed voor de dag. Ook aan slag stonden de Apeldoorners hun mannetje. Nieuwkerk roemde vooral de prestaties van Glennton Poulo en Eelco van Zandbergen, die beiden een homerun sloegen. Donovan Wever lukte het niet die topprestatie te evenaren, maar was volgens Nieuwkerk wel van eminent belang voor zijn ploeg.

De Stentor 27-7-2009

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route