algemeen nieuws

Alcmaria verspeelt dure punten bij Bandadikas in Rotterdam
Categorie: Softbal Dames 1
 
Alcmaria verspeelt dure punten in Rotterdam.

Met een dubbele winst had Alcmaria weer aansluiting kunnen vinden met de kop van de eerste klasse doordat Olympia en DSS punten verspeelde, maar de na een zwangerschap terug kerende pitcher van Bandadikas maakte het de aanval van Alcmaria zeer lastig.

Ze werd echter ook heel goed gesteund door haar veld die met soms kunst en vliegwerk de meest rare ballen vingen.Alcmaria keek in de eerste inning meteen tegen een 1-0 achterstand aan door foutjes in de verdediging. In de vierde inning werd dit zelfs 4-0 mede door een out of the park Homerun van Bandadikas. Pas in de vijfde inning wist Alcmaria iets terug te doen, door hits van Maiken Rooker, Annemiek de Wit en Suzanne Meiring werd de stand 4-1.
In de zesde inning opende Laura Treurniet met een honkslag gevolgd door een tweehonkslag van Lisette Untied en een mooie driehonker van Jessie van Aalst, Jessie zelf werd echter niet door haar teamgenoten over de thuisplaat gebracht en dus bleef het bij 4-3.  In de laatste slagbeurt kwam hier geen verandering meer in.

Malou van Dusschoten: 10-0-8-1
J. Martis:                    3-0-7-1

Slaggemiddelde Alcmaria: Annemiek de Wit 0,667, Laura Treurniet, Lisette Untied, Jessie van Aalst en Maiken Rooker 0,333. Suzanne Meiring 0,250

De tweede wedstrijd kwam Alcmaria goed uit de startblokken en stond het mede door 8 hits oprij 0-7 na 1 inning.Bandadikas kon verder niks terug doen tegen het uitstekend werpen van Laura Treurniet.Langzaam bouwde Alcmaria de stand uit naar 0-9 en in de vijfde inning werd het mede door een mooie tweehonker met twee honken bezet van Annemiek de Rover 0-14.
In de gelijkmakende vijfde inning bracht Bandadikas nog 1 punt over de thuisplaat, maar Alcmaria maakte keurig de zekere nullen en kon na 5 innings de wedstrijd winnend afsluiten.

Laura Treuniet:             2-1-3-1
J. Martis en J Raphaela: 0-0-14-4

Slaggemiddelde Alcmaria: Annemiek de Rover 1,000 (3 uit 3) Anne Vlietstra 0,750, Suzanne Meiring 0,667. Jessie van Aalst, Laura Treurniet, Annemiek de Wit 0,333, Sandra van der Flier, Lisette Untied en Malou van Dusschoten 0,250.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route