algemeen nieuws

Veld verlichting is klaar
Categorie: Softbal Senioren nieuws


Afgelopen maandag zijn de laatste werkzaamheden voor de veld verlichting afgerond. De verlichting kan ontstoken worden, moet alleen nog gekeurd worden door de KNBSB.

De verlichting heeft maandag avond al even proef gedraaid, toevallig werd er een wedstrijd van Dames 3 tegen Pirates 3 gespeeld en de laatste inning werd met licht gespeeld. Het zag er fraai uit.

Dank aan de mannen van de Grontmij (uitvoerder), speciaal Stephan Geels, hij zat overal boven op, Oostendorp bv, zij hebben de masten met de verlichting geplaatst, Ter Brink Bestartingen, hebben alles weer hersteld wat iedereen open getrokken heeft, van Til Elektrotechniek, men moest veel moeite doen om alle touwtjes in de grond weer aan mekaar te knopen, maar ook dat is gelukt.

En de belangrijkste man, Hans Arends, hij heeft namens Alcmaria iedereen aan de gang en scherp gehouden, had er de afgelopen 2 weken een dagtaak aan, 's morgens om 7.00 uur op het veld om het iedereen naar de zin te maken en sturend 1 week voor de planning het licht te realiseren. Er was veel overleg en soms wat ongenoegen nodig, maar de palen staan er.

Nu de scoreborden nog maar die komen er ook aan.

Quote van Hans "Over 2 weken lachen wij overal om !!"

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route