algemeen nieuws

Alcmaria gaat op herhaling, 5 - 2 winst op TTT
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria gaat op herhaling, wint met 5 - 2 van TTT.
 

Niet verwacht toch gekomen. Lisandro Tromp mistte vandaag Erik Jan Lind, Mark Giroldi en Bobbie van Duuren, hij heeft vorige week bij de line-drive op zijn gezicht ook een hersenschudding opgelopen die hem vandaag thuis hield. Verder is ook Rob v.d. Kamer langdurig geblesseerd dus men moest het vandaag met de mannen die over bleven doen. En hoe, er werd geknokt, er was bezieling en men wilde voor elkaar niet onderdoen, kortom er stond een team.

TTT kreeg in de 1e slagbeurt 1 & 3 onder de spikes maar Niels Horeman wist de zaak keurig dicht te houden. Gelijk 1 pakte Alcmaria direct een 2 - 0 voorsprong, door Marco Hoogeland ( prima ss) en Ruud de Vries met een verre dubbel. Op een vk van Neomar Matheu scoorde Marco Hoogeland 1 - 0. Ruud de Vries werd door een tik van Lisandro Tromp binnen geholpen. Rick Eradus wist in de 1e 2 de 2 - 1 aan te tekenen, hij werd door Mikkel Oosterveld binnen geslagen. Maar Alcmaria pakte gelijk 3 de handschoen weer op Marco Hoogeland en Neomar Matheu zorgden voor 4 - 1, Arend Spel , de TTT starter, kreeg het lastig door 4 x 4w en een tik van Erik van Soest kreeg hij de punten tegen.
Angelo Gibbs verkleinde de stand naar 4 - 2, 4w, een ww en een RBI voor Mikkel Oosterveld die in de inning daarna ook de heuvel beklom. Moest gelijk 6 de 5 -2 accepteren door een perfect uitgevoerde squeeze play, Justin Haller scoorde op de ss van Marco Hoogeland. Dat bleek later ook de eindstand te worden, want Alvarez Rodriquez wist namens Alcmaria de TTTers in de laatste 2 innings met de hulp van zijn veld ver van de thuisplaat te houden. De laatste nul, actie Ruud de Vries- Falco Hoffman werd juichend onthaald, een dubbel winst in het weekeinde, dat is meer dan 1 jaar geleden dat dat gebeurde, en weer aansluiting bij de staart.

Boxscore
TTT                    0-1-0-1-0-0-0-0-0
Alcmaria             2-0-2-0-0-1-0-0-X

Werpcijfers;
Alcmaria

Niels Horeman (7)                   1-4-5-3

Alvarez Rodriquez (2)            0-1-1-0

  

Tex Town Tigers

Arend Spel (3 +1)                  2-4-5-0

Mikkel Oosterveld (5)            1-0-4-1

 

Slaggemiddelden;

Marco Hoogeland, Ruud de Vries, Lisandro Tromp & Roddy van Aanholt .500, Erik van Soest & Justin Haller .250.

Komende vrijdag uit om 19.45 bij DSS, de wil is er weer.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route