algemeen nieuws

Werkzaamheden bij Alcmaria (Update)
Categorie: HonkbalSoftbal

Vandaag zijn de werkzaamheden voor het aanleggen van de verlichting gestart. Morgen gaat een kettingfrees de gleuven maken die nodig zijn om de kabels in te leggen. Het zal her en der wat lastig zijn om op de velden te komen en misschien moet u een stukje omlopen maar dat moet dan maar even voor de goede zaak. Ook ligt er bestrating open, maar dat wordt allemaal weer hersteld.

De geulen zijn afgezet met linten dus loop daar netje even omheen. Wij volgen de klus nauwkeurig.

Tot onze grote verbazing stond gisteren de Fa. Oostendorp om 8.30 uur met een hele rij vrachtauto's voor de poort. Het bleek dat er elders een project verschoven was waardoor men bij ons al aan de gang kon. De hele dag krioelde het van de happers, kettingfrezen en bekabelaars want alles kon de grond reeds in.
Langs het veld werd er met een grote happer gaten  gegraven voor de fundering van de lichtmasten. Omdat er ook nog gesnaterd werd was het erg druk op en rond de velden.

Morgen gaan alle palen de lucht in, 8 rond veld 1 voor wedstrijdverlichting en 4 rond veld 2 voor trainingsverlichting. Omdat alle masten met tuidraden vastgezet moeten worden, ook op de gravel binnenvelden is het niet mogelijk om vrijdag avond te softballen. Zaterdag zijn er geen thuiswedstrijden, dat is mazzel. De tuidraden mogen zondagmorgen pas verwijderd worden, want dan is het beton uitgehard. Foto's van de verlichting volgen.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route